BEB staat voor: Beweeg Eet Balans

Ben je niet tevreden met je lijf en energie, dan is dit iets voor jou. Diëten en sporten om af te vallen werkt kort en je valt vaak weer terug. Wat wel langdurig werkt: kleine aanpassingen in je eet- en  beweeg-patronen. Daarvoor heb je inzicht nodig in wat je doet.
Voor veel mensen is het een worsteling om bewegen en eten in balans te krijgen of te houden. Dat leer je in deze workshop. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een app. Deze houdt bij hoeveel en wat je eet, hoeveel je beweegt. Door dit helder te hebben, door dit inzicht, raak je steeds gemotiveerder waardoor jij je fitter voelt.

Mobirise

De app onderscheidt zich doordat hij de balans meet tussen bewegen en eten.
De cursus is uniek omdat de focus ligt op balans en geen geboden of verboden kent. Je blijft in je eigen comfort zone.

Tijdens de workshop leer je hoe je de App gebruikt en door 2 a 3 weken de App te gebruiken krijg je inzicht in jouw balans tussen Bewegen en Eten.

Het krijgen van inzicht heeft al velen geholpen, ook mensen die maar bleven jojo-en met diëten en sporten.

Het inzicht dat je krijgt geeft je voldoende motivatie om simpele en niet zo ingrijpende aanpassingen te doen die wel effectief zijn en die blijvend resultaat geven.

Voor meer info: stuur even een e-mailtje of bellen kan ook.

Mobirise

Mee doen met de workshop of wil je deze workshop voor jou groep of bedrijf ? meld je aan via de knop. Na aanmelding nemen we contact met je op. 

Made with ‌

Drag & Drop Website Builder